sábado, marzo 20, 2021

...vacunas asesinas...

 ...mi amigo Lluís Botinas, presidente de Plural 21, me manda información importante sobre las vacunas de las que tanto estamos escuchando hablar...

...aquí os adjunto el asunto...

Acabo de penjar sis notes/piulades sobre “‘Vacunes inofensives’? NO FOTEU, CRIMINALS!” al meu blog https://lagotacatalana.wordpress.com/2021/03/19/vacunes-inofensives-no-foteu-criminals-2-3-4-5-i-6-i-continuara/, i una setena al meu Twitter: https://twitter.com/LluisBotinas/status/1372989656292331520 amb la dada oficial de 526 morts per AstraZeneca i Pfizer al Regne Unit entre el 4 de gener i el 7 de març.

Proposo fer una ofensiva amb l'objectiu que el dimecres NO puguin tornar a injectar la manipulació genètica disfressada de "vacuna AstraZeneca". I que aquesta paràlisi/moratòria s'estengui a Pfizer, a Moderna i a TOTES! Entre altres efectes perillosos més visibles (avortaments, mort de neonats, trombosis, coagulacions, xocs anafilàctics, malalties autoimmunes, degeneració neurològica, ADE, ...), ataquen tant la fecunditat femenina com també la fecunditat masculina, i l’esterilitat provocada trigarà més en fer-se evident però aleshores serà irreversible. CAL TRENCAR LA CENSURA i aconseguir que, al saber-ho, PARES I AVIS ACTUÏN EN DEFENSA DE LA VIDA I DE LA FECUNDITAT DELS SEUS FILLS I NETS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario